Tovább a fő tartalomhoz

Rólunk

A Nemzeti Exportstratégiában meghatározott célokkal összhangban a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség széleskörű szolgáltatásokkal segíti a magyar vállalkozások külpiacra lépését, melynek részeként partnereink számára célpiac specifikus információk átadása mellett 2012 óta a sikeres üzletkötéshez szükséges export fókuszú képzésekkel is biztosítjuk a nemzetközi kereskedelmi kapcsolatok kialakítását.

A HEPA Exportakadémia által szervezett exportfejlesztési képzések felkészítik az exportáló vagy export iránt érdeklődő vállalkozások képviselőit a sikeres külpiacra lépésre, stratégiai szemlélet formálásával, külpiaci információk átadásával, valamint tárgyalási és menedzsment képességek fejlesztésével. Célunk, hogy szakértő közreműködésünkkel partnereink alacsonyabb kockázattal valósítsák meg exportfejlesztési céljaikat.

Képzési portfóliónk jelenléti képzésként és az online térben egyaránt magas minőségben van jelen, időtálló, valamint aktuális témákat is kínál, melyek a gyakorlatban is jól hasznosíthatók partnereink számára.

Felnőttképzési törvény hatálya alá tartozó képzéseink esetében azokat bejelentés, illetve engedély alapján végezzük. Pest Megyei Kormányhivatal által vezetett felnőttképzési nyilvántartásban számunk: E/2020/000268, B/2020/000231